Drill Nf Drag 60 Verv.1497-551

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In onze hoog geïndustrialiseerde wereld is onze voeding steeds minder evenwichtig. In sommige gevallen kan het nodig zijn het evenwicht tussen de verschillende nutriënten te herstellen. Drill bevat magnesium en draagt zo bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van kortstondige vermoeidheid.
Magnesium speelt een rol bij vele vitale functies in het organisme. Het neemt deel aan de normale werking van zenuwstelsel en spieren. Het draagt eveneens bij tot een normale psychologische functie.
Drill bevat geen suiker en geen zout.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:Twee dragees per dag volstaan.De dagelijkse inname van Drill (2 dragees) geeft de volgende stoffen: L-carnitine L-tartraat 740mg (= L-carnitine 500mg), magnesiumcitraat 600mg (= 90mg magnesium = 24% ADH*)*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Voorzorgsmaatregelen:Drill is een voedingssupplement. Drill niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en als vervanging voor een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.Inhoud:60 dragees

Samenstelling
Samenstelling:
Hoofdbestanddelen:2 dragees bevatten
L-carnitine-L-tartraat 740mg (= L-carnitine 500mg); magnesiumcitraat 600mg (= 90mg magnesium)
Andere ingredienten:
Vulstof: microkristallijne cellulose; bindmiddel: hydroxypropylcellulose; povidon; glijmiddel: silicium dioxide; magnesiumstearaat; antiklontermiddel: silicium dioxide; omhulling: hypromellose; talk; macrogol; kleurstoffen: titanium dioxideNutritionele waarde:
Per dag (2 dragees)
Energie 4.2kcal/18.4kJ
Eiwitten 0.5g
Koolhydraten 0.0g
Vetten 0.0g
Organische zuren 0.76g
Natrium 0.0g
Indicatie

- Bij erge vermoeidheid

- Wanneer een grote inspanning geleverd wordt

- Bij stress (sport, examens, conflictsituaties op het werk of thuis)

- Bij intellectuele en fysieke vermoeidheid

- Preventief, bij competitiesport

- Voor recuperatie na inspanning

Gegevens
CNK2700110
FabrikantenDepharm
MerkenDrill
Breedte60 mm
Lengte116 mm
Diepte53 mm